Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. július 25. csütörtök
Kristóf, Jakab, Zsaklin
A Nap kel 05:18-kor,
nyugszik 20:36-kor.

Holnap
Anna, Anikó
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s siker Dombrádon

2020.07.25 -én Dombrádon hagyományteremtő szándékkal indították el az ötletgazdák a Mad Man Race elnevezésű terepakadályfutó versenyt. A Vay csapata természetesen most is nagy létszámban vett részt a megmérettetésen. Szögyi tanár úr 7 fős csapatával indult harcba, hogy meghódítsa a Tisza parti város sportszerető közönségét.


A cél nemcsak ennyi volt,az elismerés közel sem elegendő egy modernkori gladiátornak. A haditerv kisebb-nagyobb csúsztatásokkal sikeresnek mondható. Elégedetlenségre adhat okot, hogy a dobogó első és harmadik fokára volt Vay-s diákok állhattak a 14-24 éves fiatalemberek között. A legfelső fokra Gajdos Kristóf a harmadikra Kiss Roland Krisztián állhatott fel.

Horváth Alex Dávid a negyedik helyen végzett. Ugyanez a korosztály, csak a hölgyek esetében Bakos Szabina a 13., Tóth Nóra a 14., és Németh Rita a 15. helyen végzett. A 36-46 éves urak között a dobogó legfelső fokára Szögyényi Gábor állhatott fel.

Az iskola által  kiválasztott két tanuló hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagjai. Szociális, illetve anyagi nehézségekkel küzdenek, így gondot jelentett számukra a versennyel járó költségek finanszírozása: az utazási, a nevezési költségek, illetve a sportfelszerelésük biztosítása .

Ezeket a költségeket a program állta. Legközelebb a Dragon Race augusztus 16-ai versenyén indul a Vay csapata.

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program