Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. július 25. csütörtök
Kristóf, Jakab, Zsaklin
A Nap kel 05:18-kor,
nyugszik 20:36-kor.

Holnap
Anna, Anikó
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s tanulók a Dragon Race 4.0-án

2020.08.16-án a Vay-s csapat a Dragon Race 4.0 – ra indult Nyírbátorba. A Dragon Race egy spártai mintára megtervezett, extrém akadályokkal tarkított terepfutó verseny a Sárkányok földjén, ahol nem csak az erő, hanem az ész is domináns.


Csapatunk 8 fővel a normál kategóriában állt rajthoz, ahol 20-25 akadállyal felgazdagított 7 plusszos távon indultunk, ami 9 km volt.  A futáson kívül lajhárkodni, cipekedni, függeszkedni, kúszni, mászni, úszni, lőni, fűrészelni és még sorolhatnám, hogy miket kellett teljesíteni.

.A 14-25 éves fiú korosztályban Kiss Roland Krisztián 1. helyen végzett, aki iskolánkArany János Kollégiumi Programjának volt tanulója.  Gajdos Kristóf Zoltán iskolánk volt tanulója a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Ugyanebben a korcsoportban tisztes helytállással Horváth Alex Dávid 5. helyen zárt. A lányok közül Bakos Szabina a 10. helyen, Németh Rita a 14. helyen, Koscsó Viktória a 15. helyen és Tóth Nóra a korosztálya 16. helyén végeztek.  Mesterük Szögyényi Gábor a 26-45 éves korosztályban, valamint abszolútban sem talált legyőzőre.

A kiválasztott tanulók közül 3 fő hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagjai. Szociális, illetve anyagi nehézségekkel küzdenek, így gondot jelentett számukra a versennyel járó költségek fedezése: az utazási, a nevezési költségek, illetve a sportfelszerelésük biztosítása. Ezeket a költségeket a program állta.
 
Büszkék vagyunk tanítványainkra, hogy egy ilyen versenyen is becsületesen és eredményesen helyt tudtak állni.

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program