Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. július 25. csütörtök
Kristóf, Jakab, Zsaklin
A Nap kel 05:18-kor,
nyugszik 20:36-kor.

Holnap
Anna, Anikó
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

Kettős AJKP-s győzelem a Dragon Ice-on

2020.02.22-én Nyírbátorban a Dragon Ice, azaz a jeges futam másodszor került megrendezésre a Dragon Race (sárkány futam) tovább gondolásaként. Elképesztő erő, kitartás és pozitivitás jellemezte a résztvevőket a versenyen, akik minden akadállyal megküzdöttek.


Közel 300 versenyzőt csábítottak ki a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő területére, hogy részt vegyünk a versenyen A versenytáv hossza körülbelül 9km, 40 akadállyal. A verseny egy terepfutó pálya, amely végig vezet fák és bokrok között és olyan akadályokon, melyeken másznunk kellett. Kötélmászás, egyensúlyozó feladatok, gumihúzás, gumiforgatás, paint ball lövészet, lajhármászás, autógumi cipelés, gumi halom mászás, szökdelés összekötözött bokával, gumiabroncsok közötti futás, gumifüggöny, magic box, rönkegyensúlyozó, magas rönk, bújócska cső, rönkvágás, puzzle, negatív fal, kukorica morzsolás.

Iskolánkat 8 fő képviselte, ebből 6 fő tanuló, akik közül 5 fő  AJKP-s tanuló. A kiválasztott öt tanuló hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagja. Két fő pedagógus, valamint 2 végzett diákunk is rajthoz állt. A 14-25 évesek között a lány  és a fiú  bajnoki címet is Vay-sok nyerték Szilágyi Klaudia 9.B és  Kiss Roland Krisztián 12.C osztályos tanulók személyében . Ebben a korcsoportban a dobogó harmadik fokára a fiúk közül  Gajdos Kristóf  volt tanulónk állhatott fel .Horváth Alex Dávid 4., Vaszilkov Richárd 8., Varga Máté Péter a 9. helyen értek célba. Lányoknál Bakos Szabina 5. , Süket Dorina volt tanulónk 6. helyen végeztek. Kardos Róbert a 26-45 évesek között a 14. és Szögyényi Gábor a második helyen végeztek.


Gratulálok minden résztvevőnek, hogy a hideg és a kreatív akadályok leküzdésével teljesítették a futamot, a szervezőknek pedig hogy létrehozták a Dragon Ice-t.

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program