Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. július 25. csütörtök
Kristóf, Jakab, Zsaklin
A Nap kel 05:18-kor,
nyugszik 20:36-kor.

Holnap
Anna, Anikó
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

A IX. AJKP Széchenyi Labdarúgó Kupán Hajdúböszörményben fiú csapatunk I. helyezést ért el.

Iskolánk AJKP-s diákjai 2023. október 21-én Hajdúböszörményben a IX. Széchenyi Teremlabdarúgó tornán vettek részt. A fiúknál 5, a lányoknál 3 csapat mérte össze tudását a rendezvényen. A tornán az egyfordulós körmérkőzéses rendszer alapján a résztvevők mindegyike egyszer mérkőzött meg a többi résztvevővel. A fiúk négy győzelemmel, az első helyen zárták a tornát, így megvédték tavalyi elsőségüket. Horváth Attila Ákos megszerezte a gólkirályi címet. Meghívást kapott a rendezvényre iskolánk zenekara a VAY-ROCK. Fellépésükkel emelték a rendezvény színvonalát.


Bővebben...

AJKP Zempléni kirándulás programhétvége

2023. május 12. – 14. között Zempléni kirándulást és programhétvégét szerveztünk tanulóinknak. A hétvége elsődleges célja a közösségépítés és a pozitív élmények gyűjtése mellett a mozgás szeretetének erősítése volt.

Bővebben...

AJKP- Az AJKP és AJKSZP számára meghirdetett XI. Országos Erő,-állóképesség Verseny és Szakmai nap

8 intézményből 9 csapat mérte össze erejét ezen a programsorozaton. Célunk volt a verseny meghirdetésekor – mint minden sportversenynél – a versenyző csapatok összemérjék erőiket, hogy kölcsönösen támogatva egymást közös sikereket érjenek el. Másodlagos célunk, a kiegészítő programokon való kollektív részvétel, ahol új közösségek jöjjenek létre, új ismeretségek-kötődések formálódjanak.
 

Bővebben...

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program