Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. július 25. csütörtök
Kristóf, Jakab, Zsaklin
A Nap kel 05:18-kor,
nyugszik 20:36-kor.

Holnap
Anna, Anikó
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

EGÉSZSÉGNAP A VAY-ban

Egészséges nap az egészséges táplálkozás jegyében címmel egészségnapot tartottunk a Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiumban. A rendezvényre 2015. május 29-én került sor reggel 8 órától 16 óráig.

 

A programokat a TÁMOP-3.1.4. C -14-2015-0193 EMIR azonosítószámú projektből finanszíroztuk.
Reggel a megnyitó után bemelegítést tartottunk, ahol kipróbálhatták diákjaink a zumbát, Antalné Nyárádi Enikő Csilla tanárnővel és az aerobicot, Gődény Melinda aerobic oktatóval. .Majd következtek a színesebbnél színesebb programok, ahol mindenki megtalálhatta az érdeklődésének megfelelő előadást, beszélgetést és sportot
Nagyon sok érdeklődőt vonzott a Testépítés feketén-fehéren című film vetítése, ahol Gődény Görgy, Gődény Melinda és Gődény Sion, akik a film szerepelői is, válaszoltak a tanulók kérdéseire.
A rendezvény színvonalát emelték még Papp Mária sminkes, kozmetikus, a NyírSoft Extrémsport Egyesület, a baktalórántházi Mentőállomás, akik megmutatták a helyes elsősegélynyújtást, és újraélesztést, Szegediné Gál Ilona iskolai védőnő természetes praktikákkal látta el diákjainkat, valamint egészséges ételek kóstolására is lehetőség nyílt.
Kollégáink is kivették részüket a rendezvényekből: Tóth Szabolcs kerékpáros ügyességi vetélkedőt, Szögyényi Gábor 4× 400 méteres váltófutást, Rácz László Erősember vetélkedőt, Major Csaba online olimpiai vetélkedőt szerveztek, míg Fodor István a nyári sportokról, és veszélyekről, Fodorné Kalán Edina iskolapszichológus a belső egészségről, Gresu Judit iskolapszichológus a szenvedélyeinkről és Gábor István az egészséges táplálkozásról tartott interaktív beszélgetős előadást.
A nap zárásaként kipróbálhatták magukat a következő sportokban: karate Tóth Bettina, Kettleball Gődény Sion, gym stick Vári Gyöngyi és TRX Gődény Melinda vezetésével.
Nagyon sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak és reméljük, hogy mindenki kellemes érezte magát!
Köszönjük a közreműködést a szakembereknek, a kollégáknak és a résztvevő diákoknak is!

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Nemzeti Tehetség Program