Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. július 25. csütörtök
Kristóf, Jakab, Zsaklin
A Nap kel 05:18-kor,
nyugszik 20:36-kor.

Holnap
Anna, Anikó
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s szakmai kirándulás és projekthétvége – Szarvas, Szeged, Ópusztaszer

2019. október 11-13. között kísérőtanárainkkal – Kaluczki Gyula, Kenéz Andrásné, Major Csaba – és AJKP-s diáktársaimmal szakmai, tanulmányi kiránduláson vettünk részt.


Kirándulásunk első napján Szarvasra látogattunk, ahol az arborétum csodálatos növényvilágát ismertette meg velünk a szakvezető, majd a Mini Magyarország makettpark gyönyörű építményeit tekintettük meg.

Szombaton reggel Röszkére utaztunk, ahol a paprika termesztés és feldolgozás folyamatát ismertük meg. Szegeden a Móra Ferenc Múzeumban egy helytörténeti kiállítást néztünk meg, illetve a Fekete Ház kínálta játéklehetőségeket próbáltuk ki. A felújítás alatt lévő Szegedi Dóm épületét kívülről csodáltuk meg, majd a délutáni órákban a Vadaspark lakóit figyelhettük meg.

Vasárnap Ópusztaszerre utaztunk a Nemzeti Történeti Emlékparkba, ahol Feszty Árpád a „Magyarok bejövetele” című körképében gyönyörködhettünk, továbbá a szabadtéri néprajzi múzeumba tettünk látogatást. Múzeumpedagógiai foglalkozások keretében a fiúk íjászkodtak, míg a lányok hamuba sült pogácsát készítettek. Kicsit fáradtan, de életre szóló élményekkel tértünk haza. Köszönjük a lehetőséget szervezőtanárainknak.

 
Turóczi Lívia
12. A osztályos tanuló 


EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program