Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. június 21. péntek
Alajos, Leila, Alojzia
A Nap kel 04:50-kor,
nyugszik 20:55-kor.

Holnap
Paulina
napja lesz.

Legutóbbi képek

Koordinátortalálkozó a Kanári-szigeteken 2019. Május 27.

A „Wir in Europa - Zukunft gestalten“ c. Erasmus + projekt országainak koordinátorai 2019. május 26-31 között találkoznak.


A találkozó célja, hogy a záró beszámoló legfontosabb kérdéseit összeállítsuk. A három ország közös beszámolója világos képet ad majd a projektünk egészéről, mely három évvel ezelőtt szintén a spanyol iskola, az IES Tamogante Kanári-szigeteken szervezett koordinátortalálkozójával vette kezdetét.
Míg akkoriban nagyra törő projektünk kezdetén a céljainkat fektettünk le, ezúttal a kézzelfogható eredményeink, a projekt országok tevékenységei, a diákmobilitások a projekteredmények és bemutatók értékelése és még sok minden más rendszerezése zajlott.  

A három koordinátor- Estrella Löwe-López (Németország), Esteban Álvarez Martínez (Spanyolország) und Eszter Laboncz-Babicz (Magyarország) – egy kerek asztalnál ülve dolgoznak, mely a projekt egységét szimbolizálja. Itt zajlanak a véleménycserék projektünkről, itt értékeljük a projekt egyes építőelemeit, hogy a három éves projekt záró beszámolója sikeresen kerülhessen benyújtásra az illetékes Nemzeti Irodák felé. 
Estrella Loewe-López  

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS