Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra, Szandra
A Nap kel 05:05-kor,
nyugszik 20:28-kor.

Holnap
Ivó, Milán
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s tanulók versenyeztek Dombrádon, a Tisza-parton

2022.07.16 -án Dombrádon a MADMAN Race 3.0 elnevezésű akadály és terepfutó versenyen vettünk részt. A Vay csapata természetesen most is megmérettette magát. „Szögyi tanár úr” 6 fős csapatával indult harcba, hogy meghódítsa a Tisza parti város sportszerető közönségét.


Elég erős mezőny verődött össze, így a megszokott dobogós helyezések sajnos most elmaradtak. A 14-24 éves fiatalemberek között Horváth Alex Dávid az 5., Varga Máté Péter a 7. helyen zártak.
Ugyanebben a korosztályban a lányok között Székely Anett a 4. lett, Szenpéteri-Akai Mirjam az 5., Tóth Valentina a 6. helyen zártak. A 36-46 éves urak között a dobogó legfelső fokára Szögyényi Gábor állhatott fel.

Az iskola által kiválasztott öt tanuló hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagjai. Szociális, illetve anyagi nehézségekkel küzdenek, így gondot jelentett számukra a versennyel járó költségek finanszírozása: az utazási, a nevezési költségek, illetve a sportfelszerelésük biztosítása.
A versennyel kapcsolatos költségeket az Arany János Kollégiumi Program állta. Legközelebb az 6. Dragon Race augusztus 06-i versenyén indul a Vay csapata.


EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program