Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. július 25. csütörtök
Kristóf, Jakab, Zsaklin
A Nap kel 05:18-kor,
nyugszik 20:36-kor.

Holnap
Anna, Anikó
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP Ezüstérem A Dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia Országos döntőben

Mindössze néhány sportágban kerültek megrendezésre Diákolimpia® versenyek a 2020/2021. tanévben, a pandémia miatt ugyanis a Magyar Diáksport Szövetség kénytelen volt a versenysorozatot idén is félbeszakítani. A Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia® felmenő versenyeit a tanév során online formában sikerült megrendezni, és a platform jól vizsgázott, így az országos döntő is ebben a formában valósult meg. A június 5-i versenyen mind a III-IV., mind az V-VI. korcsoportba tartozó csapatok összemérték felkészültségüket a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címért.


A Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Olimpiai Akadémia által rendezett országos megmérettetésen mindkét korcsoportból az a 12 csapat vehetett részt, akik az internetes fordulókon a legtöbb pontszámot gyűjtötték, azonban a részvételt a középiskolai korosztályból 6 csapat vállalta. A 4-4 fős csapatok az országos döntőben élő feleletválasztós kvízekben tudták felmérni tudásokat. A kérdések idén is az olimpiai versenyekenelért magyar és nemzetközi vonatkozású eredményekre vonatkoztak.
Iskolánkat Molnár Ádám, Simon Nikoletta, Jóni Zsolt, László András 10.B osztályos tanulók képviselték .A végig izgalmas fordulókban (amiből öt volt,10 kérdésre 20 másodpercen belül kellett válaszolni) csapatunk kiválóan teljesített, így országos második helyezést érte el.


Gratulálunk Nekik!


EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program