Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 20. szombat
Tivadar, Odett
A Nap kel 05:48-kor,
nyugszik 19:50-kor.

Holnap
Konrád
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Mezőgazdasági Gépész Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny

Megrendezésre került a Mezőgazdasági Gépész Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntője, ahol s végzősök az ország minden pontjából mérhették össze tudásukat.

A helyszín, a Kenderesi Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium volt. Már a döntőbe kerülés is óriási eredmény, s a helyezések…, amolyan „jutalomként” megélt, a verseny és a felkészülés fáradalmaiért átnyújtott elismerés. Iskolánk tanulói nem kerültek a dobogóra, de nincs okunk csüggedni, hisz erős volt a mezőny, kétség kívül. Néhány tényszerű adat, amire azért büszkék lehetünk:
 
1. Országosan, csak a mi iskolánkból jutott be 3 tanuló a döntőbe, közel 10 iskola nem is tudta magát ezen képviselni
 
2. A 6 tananyag részből 2-ben Vay-s diák érte el a legjobb eredményt, miszerint:
- Legjobb szántás: Kiss Tibor Bence (85%)
- Legjobb „fémmegmunkálás”holtversenyben: Fodor Miklós Dániel (98%)
 
3. Elért helyezések:
- 4. hely: Fodor Miklós Dániel
- 10. hely: Kiss Tibor Bence
- 19. hely: Miklós Gábor
 
4. Fodor Miklós Dániel és Kiss Tibor Bence elért eredménye alapján -a versenybizottság javaslatára- szakmunkásvizsga alól felmentést kapnak, illetve a bizonyítványukat „jeles” eredménnyel megkapják, azaz ők már szakmunkások.
 
Köszönet diákjainknak, hogy komolyan vették a felkészülést és köszönet tanárainknak, akik áldozatos munkával igyekeztek segíteni a versenyzőinket!
A felkészítésben részt vettek: Angyal Miklós, Bíró Miklós, Czine Zoltán, Kaluczki József, Nagy Ferenc, Tatomirovics Gábor, Váradi István…, és köszönet mindenkinek, aki segítette munkánkat!
 

 
 

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés