Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. május 5. vasárnap
Györgyi, Irén
A Nap kel 05:23-kor,
nyugszik 20:11-kor.

Holnap
Tamara, Ivett, Frida
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Igazgatói köszöntő

Az Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium megbízott igazgatójaként tisztelettel és szeretettel köszöntelek honlapunkon!

Az 1962-ben alapított gimnáziumnak, illetve az 1965-ben alapított mezőgazdasági szakmunkásképzőnek az egyesítésével 1995. szeptember 1-től létrejött, a jelenlegi struktúrában működő iskola több mint 50 éve térségünk meghatározó oktatási intézménye.

A napjainkra kialakult iskolaszerkezet változatossága – gimnázium, szakközépiskola, szakiskola és kollégium - programkínálatát tekintve vonzó alternatívát nyújt az iskolánkat választó diákoknak és szüleiknek egyaránt. Korszerű és versenyképes tudást tudunk biztosítani mind a tovább tanulni szándékozóknak, mind pedig a szakmát szerző és abban elhelyezkedni kívánó diákjainknak.

Iskolánk hagyományosan mezőgazdasági szakmai képzésre berendezkedett oktatási intézmény, mely célul tűzte ki, hogy a felsőoktatáshoz kellő alapokat biztosító középiskolai képzés mellett a munkaerő-piaci kereslethez igazodva kőműves, festő, szakács és informatikai szakmák felé is nyitott.

2013. augusztus 1-jétől intézményünk a Földművelésügyi Minisztérium fenntartásába került. Az agrárium megbecsülésének és jövedelmezőségének érdekében versenyképes, színvonalas mezőgazdasági szakképzést szeretné tovább erősíteni a  Földművelésügyi Minisztérium (FM).


Remélem, ez az intézkedés lehetővé teszi az iskolánk speciális képzési területeinek fejlesztését, ugyanakkor a hatékony és eredményes működés feltételeit is megteremti.

Az iskola az adottságait és folyamatosan korszerűsödő tárgyi feltételeit tekintve is arra törekszik, hogy az ide belépőket rendezett és esztétikus környezet fogadja, ahol élmény a tanítás és tanulás egyaránt. Mindehhez felkészült, szakmáját ismerő, emberszerető pedagógusok, munkatársak várják a tanulókat.

Honlapunk az Iskolánkról nyújt áttekintést, továbbá olyan közérdekű, hasznos információkat tartalmaz, amely remélhetőleg megkönnyíti jelenlegi és leendő tanulóink eligazodását, beilleszkedését és tájékozódását az iskolai élettel kapcsolatban. Szeretnénk, ha az érdeklődők képet kapnának az iskolában folyó képzésekről, az általunk nyújtott szolgáltatásokról, megismernék lehetőségeinket, illetve azokat a követelményeket és kötelezettségeket, amelyeket az Iskola támaszt tanulóival szemben.

Bízom benne, hogy egyszer Te is aktív tagja leszel iskolai közösségünknek!

E rövid bevezető után engedd meg , hogy sikeres felvételt kívánjak Neked Iskolánkba és annak Kollégiumába, illetve ha már tanulóink között üdvözölhetlek, akkor tanulmányaidhoz jó egészséget, sok sikert és kitartást kívánjak.

Érezd jól magad a Vay Ádám Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégiumban!

Kellemes böngészést és hasznos információkat kívánok honlapunkon!

Gerják József
igazgató



Mottó

"Én azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm, mint valakit megtanítani valamire, amit nem tud, és nagyobb jótétemény sem."

Móricz Zsigmond

 

 
 

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés