Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. március 29. péntek
Auguszta
A Nap kel 05:31-kor,
nyugszik 18:19-kor.

Holnap
Zalán
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

ARATTAK A VAY-SOK!

2019. december 28–án szombaton az Extreme Trail Sportegyesület megrendezte aIII. Extreme Tarcal- Tokaj kör elnevezésű terepfutóversenyt.

A három távon közel 700 fő  mérte össze erejét. Az év egyik legnehezebb trail versenyén vettünk részt és megszenvedtünk a befutó éremért a terep viszonyokkal, a széllel az emelkedőkkel és a hideggel is. Iskolánkat 3 fő képviselte, valamint 2 volt tanítványunk.

A rajt után egyből fel a hegyre erdőn, mezőn keresztül. Aztán meredek lejtők tarkították valamint több száz méteren keresztül csak egy nyomban lehetett haladni a fák és a sziklák között. Az 5km-en 187 fő állt rajthoz ahol Horváth Alex Dávid 9.B osztályos tanuló abszolút 1. helyen ért célba, korosztályában a 14-29 évesek között  is az első helyen zárt. Kiss Roland Krisztián  12.C osztályos tanuló ugyanezen a távon abszolút 6. lett, korosztályában a 14-29 évesek között harmadik helyen zárt. A kiválasztott két tanuló hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindketten iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagja. Gajdos Kristóf iskolánk volt tanulója abszolút 18. lett és  korosztálya 7.helyén zárt.Süket Dorina abszolút 30. a nők között korosztálya 9. helyén zárt.

A 10 km-t 309-en választották, ahol Szögyényi Gábor abszolút harmadikként és korosztálya  bajnokaként (40-49 évesek) szakíthatta át a célszalagot. Minden induló egyedi befutóéremmel, rajtcsomaggal, egyedi ajándékokkal és egy felejthetetlen élménnyel lett gazdagabb.


A futás után még egy ügyességi versenyen is részt vehettek a vállalkozó kedvű jelenlévők.
Ahol Gajdos Kristóf a 2. és Kiss Roland Krisztián 3. helyezett lett.

Köszönjük az Extreme Trail Hungary SE kiváló szervezését.

Szuper kis verseny volt. Ezzel a versennyel zárták a VAY-sok az évet.

Gratulálunk mindenkinek a szép eredményéhez!

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés